Om Os

                                                                                   

Maria og Bo Møller ejere af TheWoofPack

OM SHOPPEN

Hos TheWoofPack kan du købe produkter, som er skabt af hundeelskende designere, der ønsker at levere produkter af høj kvalitet, i et lækkert og smukt design. Vores produkter er skabt med kærlighed – i miljøvenlige, bæredygtige og ofte økologiske materialer.

Alle produkter er omhyggeligt udvalgt med fokus på kvalitet, holdbarhed og et enestående design – fordi vores kunder og deres elskede hund, kun fortjener det bedste.

Mange af vores producenter er gedigne håndværkere, der bruger organiske materialer. De værner om miljøet og støtter hver deres mærkesag. Deres kærlighed og passion skinner igennem – det kan føles og ses. Dét sætter de og vi pris på. Og dét er vi overbeviste om, at du også gør!

 

OM OS

ThewoofPack.dk drives i dag af Maria & Bo. Vi overtog webshoppen i oktober 2020, og vil forsøge at drive den videre, med de samme tanker som tidligere ejer havde gjort sig. Vi har altid haft en firbenet ven i familien, som der træningsmæssigt og familiemæssigt, bliver brugt en del tid på.

Derforuden har vi nu åbnet en fysisk butik i hjertet af Aarhus.

Vores nye adresse til butikken er:

TheWoofPack 
Borggade 11, St. Th
8000 Aarhus C

 

Vi glæder os til at se jer.

 

VORES VISION

 At være med til at forsøde livet for andre kæledyrsejere, der som os, stiller høje krav. Når det drejer sig om de 4-benede venner, er det blevet en mission for os, at gøre det let at handle de lækre og specielle produkter, med god kvalitet, lækkert design og imødekommer både hund og ejers ønsker. 

For os er det vigtigt, fortsat at finde elegante og klassiske designs, baseret på økologiske materialer, som samtidig holder længe. Nøgleordene for os, Holdbarhed, bæredygtigt og praktisk.

Vores mission er derfor, at TheWoofpack er stedet, hvor du og alle andre, kan gøre en god handel, og sætte kulør og glæde i din hverdag, sammen med din hund.

Velkommen i vores butik!