Badning med hunde

Badning med din hund

Hund med ud og bade i havet eller søen

Mange af os syntes det er rigtig hyggeligt at have vores hund med til vandet, hvilket det også er, men på de meget varme dage, er det en god ide at gøre det om morgenen/formiddagen eller sidst på dagen/aftenen, da sandet bliver meget varmt. 

Sørg altid for at din hund har mulighed for at komme i skyggen, enten i form af en busk eller en parasol, gerne hvor det lufter lidt..

Det er vigtigt at have frisk vand og høm høm poser med til hunden.

Badning med din hund

 

Første badetur

Er det første gang din hund skal med til vandet, så start stille og roligt op ved at gå lidt rundt i vandkanten og se hvordan din hund tager det, inden i bevæger jer længere ud. 

En ide til at få hunden med i vandet, er evt. at tage et hundelegetøj med. Det bedste hundelegetøj i vandet er det der kan flyde, så hunden kan se det i vandoverfladen. 

Hundebadning med hundelegetøj

 

Nogle hunde svømmer langt ud

 Nogle hunde har det med at svømme langt ud og det kan ske at hunden ikke kan komme tilbage igen, grundet manglende kondition eller stærk strøm, så det vil være en god ide at have en lang line på din hunden.

Her kan jeg anbefale en Biothane hundeline i 5 eller 10 m., den er super let og yderst slidstærk, hundelinen absorbere ikke vand eller snavs, og påtager sig ingen lugt. Biothane hundelinen er nem at rengøre for sand og snavs, skyl den i vand eller tør den af med fugtig klud. 

Mange hunde er rigtig glade for vand og så er det bare hyggeligt at komme ud sammen med familien.

Rigtig god fornøjelse. 

OBS: Ikke alle strande / søer tillader hunde og lad aldrig din hund bade hvis der er alger.