Flåt Hund - Nej Tak

Nej tak til Flåter

Flåter På Hunde

Foråret er på vej og dermed også Flåter, også kaldet tæger. Ingen af os har lyst til at finde dem på vores hunde, men heldigvis findes der NATURLIG BESKYTTELSE imod de små dyr. 

Skulle man være uheldig at ens hund har fået en flåt, så kan man med fordel, købe en flåt spray her

Dejlig tur i skoven.

Du kender det sikkert, jeg har prøvet det flere gange. Du og din hund har haft den dejligste tur i skoven, når i så kommer hjem, finder man en af disse små uhyre,  Flåter - tæger (kært barn har mange navne) på sin hund. Ikke lige det man har lyst til, når man er klar over, hvad de kan overføre af sygdomme, Borrelia, Anaplasma og TBE-virus som også kaldet hjernebetændelse (jeg vil ikke gå dybere ind i de sygdomme, da jeg mener det er noget man skal lade fagfolk om). 

Men en ting er sikkert, at du skal søge dyrelæge, hvis de hund bliver sløv, får feber eller i det hele taget, hunden er ikke som den plejer at være. 

Beskyttelse mens du er på farten

Anti- Flåt Spray

Ved der findes mange forskellige midler mod forebyggelse af Flåter, personligt er jeg ikke til dem, der er fyldt med kemiske stoffer, men til dem der er lavet på naturelige ingredienser. 

Jeg bruger selv en Flåtpincet og Anti-Flåt spray der forhindre de små dyr i at bide sig fast på både mennesker og dyr, så har den en beskyttelse i op til fire timer, også mod lopper, myg og andre insekter. Anti-flåt spray er lavet på naturlige ingredienser så som citron, lavendel og økologisk kokosolie mens dens højkvalitets olier er plejende og nærende på hundens hud. Spray er også velegnet til hvalpe, små hunde og hunde med allergi, da den kun er lavet på naturlige ingredienser. 

Så det er nemt at bruge, jeg sprayer det på hunden og mig selv lige inden vi skal ud i naturen, undgå øjne. Har du en hund som ikke bryder sig om at få spray på - så intet problem, spray kan simpelthen sprøjtes på hånden og derefter fordeles med hænderne udover pelsen.