Shoppingguide til hundehvalpe

Shoppingguide til hundehvalpe

Skal I have ny hvalp i hjemmet? Der kan være mange ting man skal have styr på og hvis det er første gang du skal have din egen hund kan det også være lidt af jungle at finde rundt i, hvad man i det hele taget bør have til sin nye lille hund. 

Jeg har samlet denne lille guide med ting der vil gøre dit kommende liv med hundehvalp meget nemmere.

___________________________________________________
Skribent: Maria Fossing

10 must haves til hundehvalpen

Man kan hurtigt stirre sig blind på de mange ting der findes til hundehvalpe i disse dage – og det er langt fra alt man har brug for lige med det samme.

Måske har du allerede forelsket dig i et bestemt halsbånd eller en lækker hundesnor i læder. Men her hos TheWoofPack har vi 10 ting vi plejer at råde nye hvalpeejere til at have klar allerede inden de får hvalpen hjem.

 1. Halsbånd og navneskilt

I Danmark er det lovpligtigt for hvalpe over 4 måneder at bære hundetegn med ejers kontaktinformationer dertil skal du bruge et halsbånd.

Et godt hvalpehalsbånd er et der passer i størrelse og vægt til netop din nye hundehvalp – og så er det selvfølgelig også sjovest hvis der er godt med plads til at vokse i.

Et biothane halsbånd er ideelt til hundehvalpe i alle størrelser. Biothane er nemlig både vand og smudsafvisende og kan derfor holde til mange af de eventyr du og din nye hundehvalp skal ud på.

 2. Sele og snor

En god sele der ikke generer er et must til hvalpe. De har nemlig endnu ikke lært ikke at trække og hvis du bruger halsbånd og snor kan du risikere at din hvalps hals tager skade – der er naturligvis undtagelser til denne regel.

Hvis du er i tvivl om hvilken sele er den rette til din hund, så er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.  

3. Soveplads

Din hvalp skal selvfølgelig have et godt sted at falde til ro. Verden er stadig stor og der er mange indtryk din hvalp skal tage ind i løbet af dagen.

Uanset om du tænker din hvalp skal sove i bur eller have fri adgang til hjemmet så er en god hundeseng et must.  

4. Vandskål og madskål

Det siger nærmest sig selv at din hund skal have adgang til frisk vand og mad. En god keramikskål er nem at vedligeholde og tåler også opvaskemaskine. 

 5. Taske til transport af hvalp

Hvis du drømmer om de store eventyr med din lille nye hundehvalp får du brug for en god hundetaske. En lille hundehvalp skal nemlig ikke have særlig meget motion – men har til gengæld godt af at komme ud og opleve verden og møde søde hunde og mennesker.

En taske gør det nemt at have en din hvalp med og giver den samtidig et trygt sted at falde til ro, når I er på tur. 

 6. Legetøj til hvalp

Selvfølgelig skal din lille hvalp have noget lækkert legetøj. Men hvad er det bedste? I er jo stadig ved at lære hinanden at kende – så til en start må du prøve dig frem og se hvad netop din hvalp elsker at lege med. 

 7. Tyggeben og tyggesnacks til hvalp

Åh de hvalpetænder – de er syleskarpe og nogle hvalpe viser altså bare deres kærlighed med bisserne. Og derfor er det en klar fordel at være bevæbnet med lækre alternativer din hund godt må bide i.  

Før eller siden skal der også skiftes tænder og når den dag kommer vil din hvalp med garanti også begynde at bide mere i ting den finder rundt omkring. Det er helt, helt normalt for hvalpens gummer er særligt irritable i denne periode og det lindrer smerten at tygge. 

 8. Kvalitetsgodbidder til hundehvalpe

Uanset hvad du gerne vil lære din hvalp er der ingen tvivl om at du får brug for nogle lækre godbidder. Når man er lille skal have godt med næring da man vokser meget og derfor er et godbidder med et højt proteinindhold og lavt fedtindhold rigtig godt til hvalpe. Og husk altid at tænke godbidderne ind som en del af din hvalps daglige kost, så den ikke får for meget fedt.

 9. Hundeposer

Ja du kan ligeså godt vænne dig til altid at have et par poser med dig. Det er en rigtig lortetjans, men vi skal rydde op efter vores hunde. Ikke alene sviner det hvis man lader din ligge – men mange sygdomme spreder sig også via afføring fra hund til hund. Derfor er det vigtigt vi rydder op og hjælper med at holde smitsomme sygdomme som parvovirus og gardia fra at sprede sig.

 10. Hvalpeshampoo og plejeprodukter

Der er mange ting man skal lære sin nye hvalp og en af dem er en god plejerutine. Man skal både lære at få klippet negle, børstet tænder, måske få klippet pels og skal lære at blive vasket. Og jo tidligere du kommer i gang med at skabe nogle gode og trygge rutiner, jo hurtigere vil din hvalp også vænne sig til pleje.

Her hos TheWoofPack har vi en eksklusiv hvalpepakke med lækre plejeprodukter til din hundehvalp. 

.
___________________________________________________
.

Shopping guide til små hundehvalpe

Det er ikke altid lige let at finde de rette produkter til hvalpe af helt små hunderacer. Følgende guide er til dig med eksempelvis;

Chihuahua, Gravhund, Malteser, Coton de tulear, Pekingeser, Havaneser, Puddel, West highland white terrier, Kinesisk hårløs og Bichon Frisé.

Bedste sele til små hundehvalpe

 

Puppia step-in sele I soft mesh – fåes i størrelse XS til L og koster 199 kr

Bedste halsbånd til små hundehvalpe

 

Cloud7 Riverlino halsbånd. Designet specielt til små hvalpe og hunde, med ekstra blødt læder og med letvægtsspænde. Findes i 3 farver og størrelser og koster fra 249 kr

Bedste snor til små hundehvalpe

Cloud7 Riverlino justerbar lædersnor. Præcis som med halsbåndet er den matchende hundesnor i denne serie designet med ekstra små karabinhager, så snoren ikke tynger og generer din lille hvalp. Findes i forskellige farver, pris 829 kr 

Transporttaske til små hvalpe

 

Hundetaske der findes i to forskellige størrelser. Vejer meget lidt og er nem at have med. Pris fra 1495 kr

Legetøj til små hvalpe

Sjovt legetøj i holdbart ruskind. Er en lille størrelse og vejer meget lidt. Det bedste legetøj der kan følge din hvalp gennem lang tid. Pris 109 kr

.
___________________________________________________
. 

Shopping guide til store hundehvalpe

Store hvalpe vokser – meget og derfor er mit råd til dig med en hvalp af en stor hunderace at kigge særligt ekstra efter hvor justerbart sele og halsbånd er – så du undgår at skulle skifte det hele mange gange. Denne shoppingliste er til dig med eksempelvis:

Labrador, Golden retriever, Eurasier, Husky, Schæfer, Doberman, Gammel dansk hønsehund, Belgisk Malanois og Labradoodle.

Bedste halsbånd til store hundehvalpe

Justerbart halsbånd med nylon – rigeligt med plads til at vokse sig stor i.  Findes i forskellige farver og størrelser. Pris fra 249 kr.

Bedste sele til store hundehvalpe

Puppia Soft mesh sele. Kan justeres rundt om maven og giver plads til at vokse i. Giver en nænsom introduktion til seler der skal over hovedet. Pris 199 kr  

Holdbart legetøj til store hundehvalpe

Vores absolut bestseller til hunde i alle aldre. Denne and er fremstillet i holdbart ruskind og er en favorit blandt mange hunde. Pris 135 kr