Hundeseng - Seng Til hund - Eksklusive Hundesenge

Hundesenge gør en forskel for dit kæledyr

VALG AF HUNDESENG - Din hund har ret til at sove godt!

hundekurv - hundeseng - fluffy hundeseng

En god hundeseng eller hundekurv er essentiel at anskaffe sig, når man er hundemor eller hundefar. Søvnbehovet hos hunde kan være forskelligt set i forhold til alder og aktivitetsniveau, men hunde sover mellem 12 og 16 timer i døgnet!
Derfor er det vigtigt for din hund at have et trygt sted at putte, når det er tid til afslapning. Især hvis din hund ikke skal ligge i møblerne, så er en god hundeseng en vigtig del af indretningen.

Hunde har ret til at sove godt, og det kan give dit kæledyr en følelse af tryghed, at kunne lægge sig ned på sin gode soveplads, imens du er optaget. 
Hunde er flokdyr og kræver nærvær og en dejlig hundeseng er med til at sikre, at du kan slappe af sammen med dit pelsede familiemedlem uden at i nødvendigvis skal være lige op ad hinanden. Måske lille "Buster" eller "Bella" også gerne vil være lidt for sig selv sommetider et dejligt sted?

Skal din bedste ven sove lige så godt som dig – eller måske bedre? 
Når nu en hunds søvnbehov er så meget større end et menneskes, så er det oplagt, at din bedste ven og øjesten skal have en god seng. Ville vi kunne ligge i en ukomfortabel plastikkurv i 8, 10, 12 timer om dagen? 

Hvilken hundeseng, hundepude eller hundekurv skal din hund så have?Det er ikke det nemmeste at svare på for hunde er jo, som du helt sikker har erfaret, lige så forskellige som os mennesker imellem. Der er dog nogle spørgsmål, du kan stille dig selv: 

  • Er din hund glad for at ligge krøllet sammen eller skal den strække sig helt ud? -> Mål hunden, når den ligger i sin favoritposition, så du kan vælge rette størrelse på sengen.

  • Får din bedste ven det let for varmt? -> Måske skal du da vælge en seng, donut eller hundepude i f.eks. bomuld, der er et åndbart materiale. 

  • Kan din hunde både lide at ligge krøllet sammen og strakt ud, så vælg en hundeseng eller hundekurv, der er stor nok til at din hunde kan ligge strakt ud. Så kan du tilføje nogle puder eller et dejligt hundetæppe (se her) til sengen, hvis hundesengen føles for stor.

Er din bedste ven også en lille luksushund, der skal have den blødeste og lækreste seng? Så er der bl.a. disse oplagte muligheder: 


Donut hundeseng
Fordele ved en donut seng:
Høje kanter giver tryghedsfølelse, en donut hundekurv er lækker at putte i.
Ulempe: Hvis det er kunstmateriale som bl.a. kan være en fluffy donutseng – kan hundesengen være meget varm og ikke særlig åndbar. Vælg da en blød donutseng i bomuld fx, da det er et mere åndbart materiale.

Hundepude/Hundemadras
Fordele:
Knap så varm som en seng med kanter, hunden kan brede sig.
Ulempe: Knap så stor tryghedsfølelse. 

Hundekurv/Hundeseng
Fordele: Kant som hunden kan hvile hovedet på, Putte sig i.

hundeseng - hundekurv hundeseng - hundekurv - hunde seng - hunde kurv

 

Nu har vi været igennem hjemmets soveplads, men hvad med turens soveplads: 

En lækker hundetaske er et must til den mindre hund! 
Hvis du skal på besøg hos nogen, så kan din bedste ven rejse godt. Næsten bedre end dig? Du rejser jo nok ikke med en seng! Når du er på besøg hos nogen, kan hunden søge tryghed og ro i sin taske. 

                      hundetaske - taske hund - hundetransport
Hvad med hundesengens materialer?
Skal det være varmt, blødt, let at vaske?

Fluffy hundeseng: Kunstmateriale "plyslook", luner meget, da det ikke er åndbart. Tåler oftest vask. 

Bomulds hundeseng: Blødt, åndbart og god til sart hud/allergivenligt. Tåler oftest vask.

Polyester hundeseng: Slidstærk og holder formen. Tåler oftest vask. 

Hvad ønsker DU så i en hundekurv/hundeseng?
Farve? Design? Holdbarhed? Kvalitet? 

Hos thewoofpack sælger vi kun senge af højeste kvalitet, der er EU-godkendte. En stor del af materialerne er i økologisk bomuld og bæredygtige. Farverne er nogle, der kan passe ind i de fleste danske hjem. 
Ydermere kan de vaskes og holdes pæne år efter år.  

Se vores store udvalg af hundesenge/hundekurv her!