Eksklusivt tæppe

Eksklusive tæpper

Fantastisk kvalitet
Familievirksomhed

Støt vores familie ved at købe på shoppen

❤️

Kun 5-stjernet

Kunderne er glade.
25% kommer igen!


❤️

Nøje udvalgt

Alle vores produkter er meget nøje udvalgt.

❤️

Gratis fragt

Gratis fragt ved køb for over 499kr.


❤️

Blandt kunders favoritter

Sold out
Sold out
Sold out

"En fantastisk oplevelse. Vores hund elsker sit nye Tösse tæppe. Han ligger på det dagen lang og rejser sig kun når der er mad og når han skal luftes."

Helle W.

2 APR 2017, 12:21

"Super dejligt tæppe som begge vores gravhunde elsker, at putte sig i. Samtidigt er det pænt, at have liggende i kurven i vores opholdsstue"

Dorte M.

15 SEP 2017, 14:42

"Fantastisk Service og de lækreste produkter!
Bestilte en hundekurv, tæppe og legesager til vores nye hundehvalp.....og da der var tvivl om, om pakken kunne nå frem, blev den leveret personligt.....I Kolding!

Betty Rivera

15 SEP 2017, 14:42

Modtag kærlighed direkte i indbakken

Lad os være venner

Thank you!

OM SHOPPEN

Hos TheWoofPack kan du købe produkter, som er skabt af hundeelskende designere, der ønsker at levere produkter af høj kvalitet, i et lækkert og smukt design. Vores produkter er skabt med kærlighed – i miljøvenlige, bæredygtige og ofte økologiske materialer.

Alle produkter er omhyggeligt udvalgt med fokus på kvalitet, holdbarhed og et enestående design – fordi vores kunder og deres elskede hund, kun fortjener det bedste.

Mange af vores producenter er gedigne håndværkere, der bruger organiske materialer. De værner om miljøet og støtter hver deres mærkesag. Deres kærlighed og passion skinner igennem – det kan føles og ses. Dét sætter de og vi pris på. Og dét er vi overbeviste om, at du også gør!

 

OM OS

ThewoofPack.dk drives i dag af Maria & Bo. Vi overtog webshoppen i oktober 2020, og vil forsøge at drive den videre, med de samme tanker som tidligere ejer havde gjort sig. Vi har altid haft en firbenet ven i familien, som der træningsmæssigt og familiemæssigt, bliver brugt en del tid på.