Fine K-9 Coatery er en amerikansk hundetøjfirma grundlagt i 2010.

Grundlæggeren skabte den første Billy Wolf frakke fra en vintage plait, da hun erfarede, at der ikke fandtes tøj i klassisk stil, der passede hende (og hendes hund) i hendes hundemarked. Inspireret af autentiske amerikanske rødder, er hvert Billy Wolf produkt  lige så enestående som dén hund, der bærer det.

Alle frakker og bandanas er produceret af overskudslagre af amerikanske vintage tekstiler og bliver håndlavet i New York City hvor de kombineres med assorterede knapper og stofmærker. Det giver produkterne et unikt og klassiske look og støtter samtidig op om bæredygtighed.

Det er vores overbevisning at håndlavede varer af kvalitetsstof giver en holdbarhed, som kan holde i lang tid uanset om det bæres af blide eller voldsomme hunde.

Ved at genbruge de eksisterende metervarer og skabe langtidsholdbare kvalitetsvarer, håber BILLY WOLF at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for både mennesker og hunde og det er Billy Wolf's mission.

Designeren bag BILLY WOLF er Lyndsey Drago, en veteran designer for Ralph Lauren og  Timberland . Billy Wolf samler den klassiske amerikanske æstetik med funktionel urban stil.