SCHRÖDERS HUND

Hvis du har fulgt med på vores Instagram eller vores Facebook Side, så ved du allerede at vi er i gang med at oprette nye lækre sager i Shoppen. Mærket bag hedder "Schröders Hund" og kommer fra Tyskland- en af de mest renommerede huse, når det kommer til lædervarer.

Det er ikke tilfældigt, at Schröders Hund er yderst kyndige om høj kvalitet læder snore og kraver. Årsagen er, at deres premium tilbehør til hunde er et produkt af Ludwig Schröder's læder workshop i Uetersen ved Hamborg. Værkstedet er ikke kun en af ​​de få i Tyskland, men også blandt de mest berømte.


Ideerne om designs til hunde kommer fra to kreative hjerner i familievirksomheden - ud af en passion for gode lædervarer og en forkærlighed for menneskets bedste ven:  Ludwig Schröder, direktør i sjette generation, og en anden medarbejder Katharina Schröder, læderdesigner i syvende generation og hunde entusiast.

Virksomheden har udviklet tre kollektioner af ekstraordinær luksuriøse hundesnore og hålsband under Schröder's Hund brandet og med en Made in Germany label - et kvalitetsmærke, som ikke eksisterer ofte for hundtilbehør indtil nu.

Ludwig Schröder Virksomheden har specialiseret sig i håndlavede forarbejdning af læder siden 1825. Efter 140 år i garvning forretning, har de fokuseret i mere end fem årtier på den fremragende, bæredygtig kunst at arbejde med de bedste pit-garvet læder kombineret med stilfuldt design .