• NYT BRAND på VEJ

  SCHRÖDERS HUND

  Hvis du har fulgt med på vores Instagram eller vores Facebook Side, så ved du allerede at vi er i gang med at oprette nye lækre sager i Shoppen. Mærket bag hedder "Schröders Hund" og kommer fra Tyskland- en af de mest renommerede huse, når det kommer til lædervarer.

  Det er ikke tilfældigt, at Schröders Hund er yderst kyndige om høj kvalitet læder snore og kraver. Årsagen er, at deres premium tilbehør til hunde er et produkt af Ludwig Schröder's læder workshop i Uetersen ved Hamborg. Værkstedet er ikke kun en af ​​de få i Tyskland, men også blandt de mest berømte.


  Ideerne om designs til hunde kommer fra to kreative hjerner i familievirksomheden - ud af en passion for gode lædervarer og en forkærlighed for menneskets bedste ven:  Ludwig Schröder, direktør i sjette generation, og en anden medarbejder Katharina Schröder, læderdesigner i syvende generation og hunde entusiast.

  Virksomheden har udviklet tre kollektioner af ekstraordinær luksuriøse hundesnore og hålsband under Schröder's Hund brandet og med en Made in Germany label - et kvalitetsmærke, som ikke eksisterer ofte for hundtilbehør indtil nu.

  Ludwig Schröder Virksomheden har specialiseret sig i håndlavede forarbejdning af læder siden 1825. Efter 140 år i garvning forretning, har de fokuseret i mere end fem årtier på den fremragende, bæredygtig kunst at arbejde med de bedste pit-garvet læder kombineret med stilfuldt design .

  Posted by Andrea Dubberstein
 • Historien Bag....

  Jagten på det perfekte hundehalsbånd og en seng, som var mere end bare behaglig startede, da vi fik vores nye familiemedlem Lina, som er en Rhodesian Ridgeback-pige. Jeg indså hurtigt, at jeg var nød til at lede andre steder end i den lokale dyrehandel for at finde produkterne, som jeg ønskede til hende.  Jeg ledte efter smukke kvalitetsprodukter, som var produceret af de rigtige materialer og på den rigtige måde.

  Da jeg så endelig fandt et smukt halsbånd, var det sjovt nok i en lille gaveshop, som på ingen måde var specialiseret i hundetøj. Og det var vel begyndelsen ... I de følgende uger fik Lina og jeg utallige Ihh- og Ohh-oplevelser over det smukke halsbånd,- Derfor begyndte jeg at bemærke, at stort set alle hunde i nabolaget var iført de samme accessoires, kun lettere varierende i farve og størrelse.

  Så hvorfor ikke bringe den samme tilfredshed og lykke til mere end én hundeelsker. Det lyder måske overdrevet og endda en smule patetisk i dine ører. Men spørg bare en tilfældig hundeejer. De fleste af dem vil genkende den glæde, de følte, når de finder præcis den ene ting, de har ledt efter til deres firbenede familiemedlem. Det er jo ikke meget anderledes end at finde den sødeste lille jumper for din nyfødte, den perfekte dragt til den kommende gallafest, eller måske den fedeste gadget til din ny bil.

  Jeg begyndte med at lede i hele verden, på udkig efter ikke-standard, ikke- masseproducerede, ikke-maskinfremstillet hundetøj, som er produceret af  naturlige produkter på en miljøvenlig måde.

  Det lyder som fødselsdag og juleaften på én gang, ikke sandt? Tja, det tog noget tid (jeg tør ikke engang  at tælle timerne tilbragt foran min PC), men til sidst havde jeg fundet en ganske pæn samling af unikke brands, der alle havde én ting til fælles. Hvis jeg havde muligheden, så ville Lina være den stolte ejer af en fuld garderobe af halsbånd, liner og frakker, og hun ville kunne vælge en forskellig seng hver dag i måneden.

  Posted by Andrea Dubberstein